Sue Towsend

Skrivni dnevnik Jadrana Krta

Skrivni dnevnik Jadrana Krta Skrivni dnevnik Jadrana KrtaOdlomek je izbran iz prvega romana serije, ki spremlja življenje Jadrana Krta. Trenutno zadnji roman opisuje Jadranovo življenje pri tridesetih, prva knjiga pa se dotika junakovih najstniških let. Jadran, "mladi intelektualec", kot opisuje samega sebe, ima cel kup težav. Največ jih je povezanih z njegovo strastno ljubeznijo do Pandore, o čemer priča tudi odlomek v berilu na strani 18.Ali tudi ti pišeš dnevnik tako kot Jadran Krt?

Pošlji nam eno stran iz svojega dnevnika preko spodnjega obrazca ali na elektronski naslov svetizbesed@rokus-klett.si.

Prispevke bomo objavljali na tej strani berila.
  
  Za sodelovanje in objavo tvojega dela potrebujemo Dovoljenje za sodelovanje, ki ga najdeš tukaj (PDF obrazec).

Nisi prijavljen!
Da boš lahko poslal svoje prispevke, se prijavi z uporabniškim imenom in geslom v spodnjem obrazcu. Če uporabniškega imena in gesla še nimaš se najprej registriraj. 

Prijava

Uporabniško ime:
Geslo:
 
  Si pozabil/a geslo?

O avtorju

Sue Towsend

Sue Townsend (1946), sodobna angleška pisateljica, je zaslovela s Skrivnim dnevnikom Jadrana Krta (1982) in njegovim nadaljevanjem Rastoče težave Jadrana Krta (1984). Velika uspešnica je bil tudi njen roman za odrasle Midve s kraljico (1991). Poleg daljših proznih del je napisala celo vrsto gledaliških, radijskih in televizijskih iger, v svojih literarnih delih pa najpogosteje humorno opisuje razmere v sodobnih angleških predmestjih.